Další etapa cesty před námi už brzy

Po Jadranu nás čekají Pyreneje. 

Tak se nám pobyt v ČR ještě o něco protáhl, kvůli zubaři a dvěma zákrokům, které se nečekaně naplánovaly. Ale protože nechceme řešit to, co není nezbytně nutné v zahraničí, tak jsme si ještě o dva týdny protáhli pobyt v ČR

První týden jsme byli na chatě v Kramářce u Dobříše, dalších 17 dní na Zeleném statku na Křivoklátsku (www.zeleny-statek.cz), kde jsme právě teď a 15.10. se přesouváme do centra Prahy na Žižkov, kde budeme další minimálně týden a dál ještě nevíme. Ale ono to vše přichází tak hezky samo, by se dalo říct.

Před sebou máme trasu do Portugalského Algarve a pojedeme postupně asi přes Německo, Švýcarsko, Francii, Španělsko až do Portugalska. Pomalu plánujeme trasu a fakt se na to těšíme. Kromě Německa bychom se v každé zemi určitě na pár dní až týden zastavili a bude to boží.

Zprávy z hranic se zdají být velmi dobré s tím, že už se jede plynule a nikdo se neptá na jiné pasy, než ty cestovní. 

Poznáme zase nové lidi, místa, zažijeme jaké to je mít vše podstatné s sebou a budeme spolu jako rodina, tak jak by rodina měla být. Hlavně spolu.

Děti už se těší zase na moře a my je připravujeme na to, že to nebude stejné, jako když se mohli od rána do večera koupat v teplém Jaderském moři v Chorvatsku v létě a září.

Další etapa života je před námi nejen ve smyslu prožitků na cestě, ale i co se týče našeho současného absolvování Wildfit výzvy, což je 90-denní program pro přeprogramování vztahu k jídlu.

 

 

Jsme nyní 4 týdny v tom a dějí se velké věci. Opravdu jsme to už potřebovali, protože jídlo je rovina, kterou nemáme zdaleka vyřešenou.

Vnímáme nyní více naše vnitřní dialogy a emoce spojené s jídlem. Všímáme si více, jak máme jídlo spojené s řešením emocionálních výkyvů nebo prožitků a měníme to.

Je to skvělý a věříme, že i vzhledem k velmi netradičnímu přístupu k celé tematice jídla, by to mohlo být opravdu trvalé, protože nepůjde o ne-jezení a výběr potravin silou vůle, ale prostě jen z vlastního postoje a přesvědčení. Přeprogramování. Velký reset.

Budeme určitě průběžně informovat o tom, jak to jde.

Zatím se mějte hezky.