40. Orlík, Velký Vír, ČR

Tak a jsme zpátky v kempu. Není tu pohodlí, ale je to tu boží. Zvlášť, když tu nejsou moc lidi a ti ještě do prázdnin tolik nebudou. 

Kemp má prostě své kouzlo. A tady na Velkém Víru jsou chaty Lada, které jsou na takovém poloostrově v lese a je tam božsky. Většinu pobytu nám propršelo nebo pařilo sluníčko, což v lese tolik nevadí.

Koncem pobytu bylo strašně moc vody, kvůli vydatným dešťům a tak byly všechny pláže pod vodou a i některé uvázané lodě :-)

Být 14 dní bez pračky je pro nás takový strop, protože máme oblečení málo. Sprchy a toalety v kempu byly daleko a tak to není pro každého. Ale nám se tam líbilo. 

Měli jsme za tento pobyt několik návštěv od babičky a kamarádů s rodinami. O dětech jsme v tu dobu ani nevěděli. Je to zajímavý, jak rozbije partu 3 sourozenců jedno dítě navíc a najednou dělají to, co normálně vůbec. To nás baví. 

Bylo to poslední stěhování někam, kde nebudeme zůstávat a bylo to už velmi náročný. Je znát, že už toho máme plný brejle a už to stačilo. A tak se těšíme na další místo do Vraného, kde už bychom rádi zůstali a náš velký výlet tady tak nějak končí..........nebo začíná?