Opravdu je cestování zavřené? My projeli 21x autem přes hranice za 4 měsíce - bez kontrol

Bludy vládní a mediální obludy. Tak by se dala nazvat dezinformační kampaň ohledně cestování.    

Na konci července 2021 jsme vyrazili s rodinou (3 děti) na cestu po Evropě s tím, že jsme za sebou nenechali téměř nic.

Rozhodli jsme se prodat a rozdat vše, co jsme vlastnili (nebylo toho tolik), vypověděli nájem a během půl roku od rozhodnutí vyjeli na roční cestu naším Ferdou za dobrodružstvím, na které od té doby také jsme. A je to parádní. 

Možná se to může zdát jako bláznovství, vyjet v době, kdy byly dle médií zavřené hranice a probíhaly kontroly při vstupu do jednotlivých zemí.

No ale protože jsme věřili, že to není pravda a že nesmyslů kolem viru mají plné zuby nejen lidé u nás, ale také jinde ve světě, vyrazili jsme i tak, s tím, že to riskneme. Bez jakýchkoli teček, bez jakéhokoli testování. Prostě tak, jako kdykoli dříve.

 

 

Půjdu rovnou k jádru pudla.

Za 4 měsíce mezi koncem července 2021 a koncem listopadu 2021 jsme 21x překročili hranice, konkrétně těchto zemí:

Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Itálie, Slovinsko, Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko, Česko, Německo, Rakousko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Švýcarsko, Itálie, Monako, Itálie, Francie, Španělsko

Za celou dobu po nás chtěli dvakrát cestovní pasy, ale to je vše. Nikde nic jiného neproběhlo. Na mnohých hranicích jsme si všimli, že jsme v nové zemi až po nějaké době, kdy jsme v ní už byli, protože hranice byly třeba na dálnici a nebylo tam ani snad fyzicky možné, aby někoho kontrolovali.

V některých zemích se virus řešil více v některých méně, ale vycestovat tam autem je úplně v pohodě možné a prosím nevěřte nesmyslům z chytré bedny nebo jiných mainstreamových lživých sdělovacích prostředků.

 

 

Jedná se pouze o nechutnou kampaň jak nahnat lidi pod jehličku, aby mohli cestovat a mít pocit, že budou žít, jako dříve.

My tuhle hru nehrajeme a pokud nás něco nedonutí, tak jí hrát ani nebudeme.

Jsme zdraví, máme se rádi, moc rádi se potkáváme s lidmi a vnímáme pocit svobody více než kdy dříve. 

 

 

Prosím vězte, že je vše v pořádku a že svět je stále krásné místo, když člověk ořízne ty kraviny, kterými nás krmí.

Díky a nebojte se vycestovat tak, jak to máte právě teď.